FCC-Segell-banner4
Torna l\'Almoneda Nadal

Certàmens

Torna l'Almoneda Nadal

bonart madrid - 12/12/17
Impremta Pages - banner-180x178Baner_Viladot_Bonart_360x356
Del 13 al 17 de desembre es celebra l'Almoneda Nadal de bijuteria i joies antigues amb un ampli ventall de preus, estils i èpoques.

Les joies antigues i bijuteria vintage poden convertir-se en regals ideals per a aquest Nadal, més encara si l'oferta contempla un gran ventall de preus que s'ajustin a totes les butxaques. Així, del 13 al 17 de desembre, el pavelló 5 d'IFEMA acull la cinquena edició d'aquesta Fira que reuneix l'oferta de 85 brocanters, antiquaris i galeries.

D'entre les milers de peces úniques que els expositors posaran a l'abast dels visitants, les joies tornen a tenir un lloc destacat ja que suposen com a concepte atemporal a la moda. Tant és així que les joies antigues i vintage segueixen sent molt demandades entre diferents públics. Per això, en aquesta nova convocatòria es posaran a la venda interessants peces exclusives i originals, que a més poden ser assequibles.

En el cas de Agurcho Iruretagoyena, que reuneix des de 1998 joies antigues, torna amb una acurada selecció de peces especials del s. XVIII, XIX, època Art Decó, anys 40 i 50, de molt diferents preus que abasten dels 200 a 35.000 euros. Entre d'altres, destaca en el seu espai un fermall branca realitzat en or, plata i diamants, del s. XIX, a més d'unes arracades, en or, diamants i quars citrins, dels anys 50, i unes arracades Art Decó, en or i diamants.

L'espai de Vendôme Joieria, especialista en joieria del segle XIX, Art Nouveau i Art Decó, continua oferint a la Fira magnífiques peces d'alta joieria. Per a aquesta ocasió proposa, entre moltes altres, diferents polseres, com una realitzada en or groc i citrins, França ca. 1950, una altra de l'Època Napoleó III, França s. XIX, en or groc amb diamants, robins i esmalt negre, i una Art Decó en platí amb brillants, França ca. 1930. A més, assistirà amb un anell, França ca. 1950, en or groc amb brillant, una altra Art Decó en platí amb aiguamarina i brillants, França ca. 1930, i un collaret en or groc i vistes de platí amb brillants, França ca. 1950.

Amb vint anys de trajectòria professional, Joies Antigues Sardinero assisteix des de Santander per mostrar una extensa varietat de joies. Entre les seves especialitats, destaquen les peces Art Decó, Art Nouveau, segle XIX, i anys 40 estil Chevalier, entre d'altres.

A la imatge, joies que es poden trobar a l'Almoneda Nadal.

Et poden
Interessar
...

817x68