Visites Palau Moja_1280x150

Exposicions

Nacho Martín Silva i videocreació asiàtica coincideixen al Casal Solleric

Nacho Martín Silva i videocreació asiàtica coincideixen al Casal Solleric
bonart palma - 12/12/17
Casal Solleric, Passeig del Born 27 de Palma, presenta dues noves propostes expositives: "Vídeo Àsia. 10 vídeos per a repensar una dècada d'imatge en moviment" i la mostra individual de  Nacho Martín Silva Box 27.

Vídeo Àsia. 10 vídeos per a repensar una dècada d’imatge en moviment és un cicle comissariat per Susana Sanz. En la darrera dècada, la creació audiovisual a Àsia ha experimentat un desenvolupament fulgurant. Un període que, no debades, coincideix amb la puixança econòmica de la Xina i Corea del Sud, així com amb un aparent gir hegemònic global que es reflecteix en una cada vegada més palesa presència asiàtica en el nostre escenari quotidià. A través d’una cuidada selecció del treball dels artistes i cineastes més reconeguts d’Àsia, aquesta exposició planteja una revisió de l’estat de la qüestió audiovisual i dels reptes de futur que afronten els seus creadors.

Il futuro non è ciò che era comissariada per Tolo Cañellas, continua la nova etapa de Box 27 amb aquesta segona intervenció específica que ens proposa l’artista madrileny Nacho Martín Silva “Il futuro non è ciò che era”. L’espai expositiu mostra una instal·lació pictòrica en què res es troba on se suposa que hauria d’estar. En aquesta ocasió, el BOX 27 es converteix en una espècie de càpsula teletransportadora pròpia de qualsevol pel·lícula o sèrie de ciència ficció, en què l’obra ha patit una interferència en tornar del passat (o del futur), i s’ha creat una peça, presumptament aleatòria en la seva col·locació, en què la distorsió genera en l’espectador una sensació pertorbadora, sempre present al treball de l’artista, i que planteja, alhora, l’autenticitat de la mateixa obra.

A la imatge, fotograma del vídeo "Goodbye Utopia".
Banner-Flama-180x180px_v1-cat180x180CAT

Et poden
Interessar
...