FCC-Segell-banner4
Prorrogada l’exposició de “Joc de Trons” al Museu Marítim

Exposicions

Prorrogada l’exposició de “Joc de Trons” al Museu Marítim

bonart barcelona - 26/12/17
banner-elscatala-180x180px220317_Verdu_Bonart-180x180
Degut al gran èxit que ha tingut, i per tal que el major nombre de públic interessat tingui l’oportunitat de visitar l’exposició, Game of Thrones: The Touring Exhibition, la mostra oficial de la sèrie es prorroga dos mesos més, fins a l’11 de març del 2018, al Museu Marítim de Barcelona.

Fins ara, només un mes i mig després de la seva estrena mundial, 85.900 persones d’arreu del món han visitat l’exposició, en gran mesura fans locals i de tot l’estat, i també estrangers de procedència europea (principalment del Regne Unit, Alemanya, França i Itàlia), els Estats Units, la Xina i el Japó.

Aquestes xifres espectaculars situen Game of Thrones: The Touring Exhibition entre les exposicions internacionals més visitades a Espanya i la posicionen, sens dubte, com una de les atraccions culturals principals a Barcelona d’aquest any. En col·laboració amb HBO Global Licensing, la companyia GES ha dissenyat la Mostra oficial de l’exitosa sèrie de televisió d'HBO, que al nostre país presenten els promotors europeus Sold Out i Encore. Gràcies a aquesta pròrroga -ara fins a l’11 de març del 2018-, Barcelona seguirà sent la primera ciutat del món a acollir l'estrena mundial de l'exposició. El fans, per tant, s’hauran d’afanyar si volen visitar-la, tenint en compte que aviat posarà rumb a les futures seus internacionals.

L'exposició presenta d’una manera espectacular els sumptuosos vestits, objectes reals i majestuosos decorats procedents de les set temporades emeses fins avui, en una experiència immersiva i interactiva que condueix el visitant per les diverses zones temàtiques.

Els fans reconeixeran els objectes enlluernadors i podran gaudir en directe dels artefactes fascinants de la sèrie,i experimentaran de primera mà l'art i l'artesania de les peces exposades en aquesta apassionant experiència de més de 1.000 m2. Cadascuna de les zones de l’exposició transportarà els visitants de "Joc de Trons" amb una combinació única d'entorns immersius, interactius i de contingut multimèdia, mitjançant una acurada selecció dels elements més impressionants de la sèrie.

El visitants podran experimentar els paisatges hivernals del Nord i l’arbrat entorn del Camí Reial, veure una guarnició de guerrers Immaculats i els icònics vestits de la Casa Targaryen, entrar a la Casa de Blanc i Negre, explorar el Castell Negre, llar de la Guàrdia de la Nit, i, finalment, arribar al Tron de Ferro, a l’ombra del qual, tant els nobles com el poble lluiten per sobreviure.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021