Banner-Eggleston-1280x150px_v1-cat

Exposicions

Recicla Futuro a la Real Fàbrica de Tapissos

Recicla Futuro a la Real Fàbrica de Tapissos
bonart madrid - 26/12/17
L'exposició Recicla Futur és una iniciativa de Moda Art de Manuel Fernández i La Fundació IDE Foment per al Desenvolupament i la Integració. Recicla Futur neix amb l'objectiu de la reinserció social i laboral de dones privades de llibertat a través dels canals de la moda, l'art i el reciclatge.

Durant dos mesos, trenta recluses de la presó Alcalá Meco han participat en aquest procés creatiu cosint, descosiendo, bordant i enganxant dotzenes d'articles que Manuel Fernández va transformar en 23 peces. En el projecte també han participat Felipe Vivas de Tolentino Haute Hats, que durant dos dies va realitzar una classe magistral de creació de tocats i barrets, i que va completar el look total de cada vestit.

Una vegada finalitzats els vestits reciclats, es va iniciar la segona part del projecte, que és l'intervenció artística de cada aspecte per a això, comptem amb 23 artistes plàstics de reconegut prestigi tant nacional com internacional que han estat els encarregats de convertir en obres des de, Okuda, Adolfo Barnatan, Jarr, Teruhiro Ando, ​​Pilar Albarrazin, entre d'altres i també artistes francesos que pertanyen a l'Acadèmia de França de la Casa de Velázquez a Madrid que participa en el desenvolupament dels intercanvis artístics i científics entre França i Espanya.

Recicla Futuro es complementa amb les fotos realitzades per Omar Ayyashi a la Residència de França en un innovador material de la marca, de Clorofila Digital.
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014Banner-Flama-180x180px_v1-cat

Et poden
Interessar
...