banner-oro-1280x150

Exposicions

Exposició d’il·lustració mural "Suant tinta" pels estudiants de Grau de Disseny d’EINA

Exposició d’il·lustració mural \
bonart barcelona - 11/01/18
Els estudiants de Grau de Disseny d’EINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona (UAB) presenten l'exposició d’il·lustració mural Suant tinta, realitzada directament sobre els murs de l'Espai cultural EINA Barra de Ferro, del 18 al 26 de gener. La inauguració tindrà lloc el 18 de gener a les 19.30 h.
En el context de la mostra tindrà lloc la xerrada oberta a tots els públics de Reskate Arts and Crafts, un col·lectiu artístic format per María López i Javier de Riba, artistes visuals de Donostia-San Sebastián i Barcelona respectivament, que parlaran sobre el seu projecte "Guarnit de Lliris", a la façana de l'Ajuntament de Gràcia, Barcelona (2017) el 18 de gener a les 18h. L’exposició Suant tinta recull el treball dels alumnes de 4t curs de Grau de Disseny de l’assignatura Tècniques d’Il·lustració, conduïda per Enric Font. Els estudiants participants són Mireia Banchs, Clara Botet, Maria Cejudo, Míriam Duran, Marina Esbrí, Judith Hirsch, Paula López, Irene Marcuello, Joan Mateu, Àngela Mercadal, Pili Osorio i Susanna Van Roessel.
El treball del futur dissenyador i l'estudiant de creació visual viu envoltat de tòpics i situacions curioses sobre el desenvolupament de la professió. L'exposició, en clau irònica, converteix en imatges algunes d'aquestes situacions i les traspassa al mur, dotant-les d'una nova dimensió visual.
JP_Bonart-180x180-Online_banner-oro-180x180

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1