FCC-Segell-banner4
Inauguració de l’exposició i presentació del llibre “Atenea” de Roger Grasas

Exposicions

Inauguració de l’exposició i presentació del llibre “Atenea” de Roger Grasas

bonart barcelona - 11/01/18
Nial nou-180x178GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180
L’Espai de fotografia Francesc Català-Roca presenta l’exposició Atenea, del fotògraf Roger Grasas, que pren com a punt d’inici la seu del Banc Central Europeu a Frankfurt. Atenea és un viatge físic i alhora simbòlic arreu d’una Europa inquietant marcada per la depressió i el desencís. Com una immersió envers els orígens d’Occident, el periple culmina als peus del Partenó d’Atenes després d’haver creuat disset països, tancant-se així el trajecte entre l’actual «temple» especulatiu de les finances i l’antic temple grec de l’art i la saviesa.

Roger Grasas és un fotògraf nascut a Barcelona l’any 1970, Graduat en Fotografia (UPC), Llicenciat en Filosofia (UB) i Diplomat en Estètica (UAB). El seu treball ha estat exposat a galeries i festivals d’Espanya, França, els Països Baixos, Alemanya, Mèxic, els Estats Units i Aràbia Saudita.

L’acte d’inauguració, el dia 18 de gener a 2/4 de 8 del vespre, compta també amb la presentació del llibre homònim a càrrec del mateix autor i de Ramón Reverté, director i gerent de l’editorial RM de llibres de fotografia. Durant l’any 2017 edicions RM ha publicat en format fotollibre els seus darrers projectes Atenea i Min Turab.

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88