FCC-Segell-banner4
La Fundació ARCO atorga els Premis \

Notícies

La Fundació ARCO atorga els Premis "A" al Col·leccionisme

bonart madrid - 11/01/18
180x180Banner-Bleda-y-Rosa-180x180px_v1-cat
La Fundació ARCO, impulsada per IFEMA, ha atorgat els Premis "A" al Col·leccionisme. En aquesta vint-i-dosena edició, s’han concedit sis guardons que reconeixen el valor artístic dels fons de col·leccionistes i institucions, així com la seva tasca en el suport a la difusió de l'art contemporani.

Després de la reunió del Patronat i del Consell Assessor de la Fundació ARCO, es reconeix la tasca de sis col·leccions importants: per la qualitat de les seves obres i les exposicions realitzades a Madrid i París, a la col·lecció Alicia Koplowitz - Omega Capital; la inauguració de l'espai Bombas Gens a València ha estat el motiu de premiar la col·lecció Per Amor a l'Art; de Portugal es reconeix la tasca d'Armando Martins i la seva família que cada mes de maig mostra les seves obres al Palau de Correio Mor; a la Col·lecció Ella Fontanals Cisneros per la visibilitat que la seva col·lecció i la Fundació CIFO han donat als artistes de Llatinoamèrica. I també pel patrimoni llatinoamericà del segle XX s'ha premiat la Col·lecció d'Art Llatinoamericà del The Museum of Fine Arts Houston, que pròximament inaugura una nova ala dedicada a aquesta col·lecció. Del Brasil el premiat és Luis Paulo Montenegro, les obres del qual es poden veure a la Fundació Banc Santander fins al mes de maig de 2018. Totes elles han estat seleccionades pel seu treball en favor del desenvolupament de la cultura contemporània.

L'acte de lliurament dels premis tindrà lloc al Teatro Real el 20 de febrer i després se celebrarà un sopar patrocinat pel Grup Canalejas en què es recaptaran fons destinats a l'adquisició d'obres per a la col·lecció d’ARCOmadrid.

Et poden
Interessar
...

PERICO_PASTOR_Expo-maig