FCC-Segell-banner4
Present i passat: fotografies a CC Can Basté

Exposicions

Present i passat: fotografies a CC Can Basté

bonart barcelona - 16/01/18
q2w-MKl4Nial nou-180x178
El Centre Cultural Can Basté, Pg.Fabra i Puig 274 de Barcelona, presenta Del 18 de gener a l’1 de març de 2018 l'exposició fotogràfica individual vei|veïna de Dani Lahoz (betevé)

L’exposició fotogràfica “veí | veïna” és un projecte de Codi de barris per a betevé que mostra la mirada de 24 ciutadans i ciutadanes de diferents barris de Barcelona. Una mirada diversa, plural, que beu de l’esperit del projecte Codi de barris. Una plataforma de betevé que es posa a l’abast dels veïns per a què els veïns facin sentir la seva veu sobre tot allò que passa en el seu barri. I amb aquesta exposició culmina el seu recorregut pels 73 barris de Barcelona. Codi de barris és una projecte de bcnaudiovisual per a betevé.

Del 25 de gener al 3 de març de 2018 es podrà visitar l'exposició individual de Gloria Oyarzabal La Picnolèpsia de Tshombé. El projecte fotogràfic, guanyador del 14è Fòrum Fòrum Fotogràfic Can Basté 2016, fa una ullada a la Història per comprendre les conseqüències que tenen en el món contemporani els successos ocorreguts fa dècades. La narració arrenca als anys seixanta, quan es van desenvolupar els processos de descolonització del continent africà, amb la misteriosa desaparició d’un home clau en la història del Congo i ens porta fins a l’actual fenomen de la immigració africana. El conjunt d’imatges, documents i textos estableixen fils i metàfores que connecten el present amb el passat recent i ens fan reflexionar sobre la desigual i complexa relació establerta entre Europa i Àfrica, més aviat, entre els europeus i els africans.

A la imatge, cartell promocional del CC Can Basté.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura