Expo Josep Coll 2022 baner
Homenatge a  Felícia Fuster al Centre d\'Études Catalanes

Exposicions

Homenatge a Felícia Fuster al Centre d'Études Catalanes

bonart - 16/01/18
Banner-Resonancias-180x180px_v1-cat220317_Verdu_Bonart-180x180
El Centre d'Études Catalanes, Rue du Bourg-Tibourg 39 de Paris presenta del 30 de gener al 3 de març de 2018 Ni temps ni géographie. Diàlegs amb l’obra poètica de Felícia Fuster.

Amb el títol Ni temps ni geografia, vers extret d’un poema de Felícia Fuster, es reuneixen les propostes de cinc artistes —Joaquim Cantalozella, Jordi Morell, Marta Negre, Òscar Padilla i Jimena del Solar—que dialoguen amb l’obra poètica de l’autora.

Les peces que s’exposen, més enllà d’apel·lar a la temporalitat i l’espacialitat, exploren aspectes implícits en aquestes dues dimensions, a voltes efímers, intangibles i de difícil concreció. La diversitat dels seus materials i elements no només busca connexions formals o conceptuals amb la poesia de Felícia Fuster, sinó que també explora les diferències entre els processos de l’art i els del llenguatge poètic.

El caràcter eminentment líric de les obres incita a una lectura que pot esdevenir obscura o volgudament difusa, tal com suggereix la indefinició del títol. Tanmateix, hi ha certs aspectes que són recurrents; al·ludeixen a la materialitat que emana d’alguns poemes de Felícia Fuster, i a una fisicitat que remet a diverses escales temporals i espacials, fent un salt per sobre del temps i la geografia. No obstant això, el diàleg és possible.

A la imatge, Jordi Morell, "Cercle negre sobre imatge de permsa".

Et poden
Interessar
...

PERICO_PASTOR_Expo-maig