BONART-817x68px-Màscara
August Vilella  s\'endinsa en les profunditats de la psique

Notícies

August Vilella s'endinsa en les profunditats de la psique

bonart barcelona - 29/01/18
Baner_Claramunt_Bonart_360x356Baner_Fontcuberta_Bonart_360x356px
August Vilella és un artista que resideix a Barcelona. Les seves obres han estat exposades al voltant del mon en ciutats com París, Shanghai, Dubai, Amsterdam, Tokio, Barcelona, Taipei, Oxford o Rotterdam. En 2016 va ser el guanyador com a millor artista en la Tokyo International Art Fair i en el 2017 va guanyar como a millor artista innovador en els Global Art Awards de Dubai. Aquest nou any 2018, recentment a sigut nominat per al International Artist Grand Prize de Taipei. Per altre banda prestigioses revistes intencionals com “The Global Times”, “Hi-Fructose”, “Beautiful Bizarre”, “Vice” o “Psikeart” s´han fet reso de la seva obra.

Ell treballa en les seves pintures a l'oli mitjançant un mètode surreal - intuïtiu gràcies el qual, sense cap tipus d'esbossos ni idees prèvies , tracta de plasmar directament el seu passat i futur mitjançant el subconscient. El resultat d'aquesta pràctica dóna com a fruit unes obres que malgrat ser figuratives, desprenen una aurèola onírica i un llenguatge màgic, metafòric i fins i tot filosòfic que convida a reflexionar a l'espectador.

No obstant això, el procés creatiu resulta completament improvisat intuïtivament, i per tant involuntari, cosa que fa que únicament es pugui desvetllar el missatge de cada quadre quan aquest queda acabat. I és justament quan eliminem la voluntat de l'artista respecte a la seva creació que cada pintura es converteix en una obra del món i per al món, una obra en la qual totes les persones es poden veure reflectides, i sobretot una obra amb vida pròpia que desitja ser vista, desvetllada i sentida.

Tot això converteix a cada una de les pintures d'August Vilella en una odisea a les profunditats del vast oceà subjectiu el desenllaç de la qual sempre resulta desconegut, diferent i inesperat...

A la imatge, August Vilella, "Mariner", oli sobre tela, 100x81cm, 2016 (en col·lecció privada a Xina).

Et poden
Interessar
...