Expo Josep Coll 2022 baner

Biblioteca

Edicions Poncianes presenta el llibre "Quadern de correspondències de Joan Ponç"

bonart barcelona - 29/01/18
Nial nou-180x178Baner_HaPicasso_Bonart_360x356
Edicions Poncianes hem publicat un nou volum de documentació entorn de la figura de Joan Ponç: Quadern de Correspondències, més de vuitanta cartes originals que Ponç s'envià amb artistes i crítics d'art del seu cercle, com Xavier Corberó, Joan Brossa, Antoni Tàpies, Josep Palau i Fabre o José Corredor-Matheos.

Quadern de correspondències és un recull de documentació inèdita que obre la porta a l'univers personal de Ponç i aporta llum a alguns dels moments més decisius de la seva carrera, com ara l'estada al Brasil o la dissolució de Dau al Set.

El volum recull una introducció de Pilar Parcerisas, una descripció de cada personatge amb qui Ponç es cartejà, la transcripció de les cartes i la seva reproducció a color, i completa el llibre-recull de lectures crítiques Ponç abans de Ponç (2014).

La publicació del llibre coincideix amb una sèrie d'esdeveniments dedicats a la figura de Ponç, entre els quals destaca l'exposició retrospectiva que se celebra a La Pedrera de Barcelona fins al 4 febrer de 2018. I també Ponç-Brossa a la Galeria Joan prats.
El dia 30 de gener, a les 19 h. a la Galeria Joan Prats de Barcelona, tindrà lloc la presentació del llibre amb Pilar Parcerisas, Vicenç Altaió, Glòria Bordons, Eduard Sepúlveda i Jordi Carulla. Serà un diàleg sobre el pintor i els escrits, dibuixos i cal·ligrafies que adreçà a Brossa, Tàpies, Foix...

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIA-DE-L'ART[1]