818x68-Bonart-IA

Notícies

Un David Hockney inèdit arriba als cinemes

bonart barcelona - 30/01/18
Exhibition On Screen presenta en primícia la pel·lícula documental David Hockney A la Royal Academy of Arts el 12 de febrer.

Àmpliament considerat com l'artista més popular de la Gran Bretanya, David Hockney és una sensació mundial amb exposicions a Londres, Nova York, París ... atraient a milions de visitants a tot el món. Tot i haver entrat en la seva 9a dècada, Hockney no mostra absolutament cap evidència de desacceleració o pèrdua de la seva portentosa força i talent.

La pel·lícula centrada en dues exposicions de gran èxit en 2012 i 2016 a la Royal Academy de Londres -una d'elles mostrada actualment al Museu Guggenheim de Bilbao, indaga en la figura de Hockney a través de les seves pròpies declaracions en profundes i íntimes entrevistes amb l'artista.

Exhibition On Screen, un entusiasta cicle documental produït per per Seventh Art Productions i distribuït a Espanya per A Contracorriente Films, proposa un viatge únic a exposicions irrepetibles dels artistes més icònics, obrint les portes dels museus d'art més prestigiosos del món com la Queen 's Gallery situada a Buckingham Palace, el MoMA de Nova York, el TATE modernen Londres fins al Museu d'Orsay de París i la National Gallery of Art a Was-hintong DCLas pel·lícules es van construint a partir d'entrevistes a curators, experts i gestors culturals revelant a l'espectador la cara més desconeguda del personatge a través d'un recorregut per l'ocult i perceptible de les obres més cèlebres de l'artista.

Exhibition On Screen és proposta alternativa d'A Contracorrent Films destinada als amants del cinema i l'art, permet gaudir cada dilluns als cinemes de tot Espanya, dels detalls, curiositats i bellesa de les grans obres dels artistes més cèlebres de tots els temps.

A Barcelona els cinemes que acullen el cicle són: Cinema Diagonal, Comedia, Verdi, Balmes Multicines
Gran Sarrià Multicines, Boliche, Yelmocines Icaria i Cinesa Sant Cugat.

A la imatge, fotograma de "David Hockney A la Royal Academy of Arts".
180x180-cat4_11_BonartCultural_180x180px_OK_29nov

Et poden
Interessar
...