818x68-Bonart-IA

Notícies

Presentació del catàleg de l'exposició d'Olga Sacharoff al Museu d'Art de Girona

Presentació del catàleg de l\'exposició d\'Olga Sacharoff al Museu d\'Art de Girona
bonart girona - 03/02/18
El dia 3 de febrer va tenir lloc al Museu d'Art de Girona la presentació del catàleg de l'exposició Olga Sacharoff, pintura, poesia i emancipació amb la presència de Jusèp Boya, director general d'Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni; Carles Ribas, regidor de cultura de l'Ajuntament de Girona i Elina Norandi, comissària de l'exposició i de l'Any Sacharoff. Va fer la presentació de l'acte la directora del Museu d'Art de Girona, Carme Clusellas.

La publicació recull tots els materials recopilats a la mostra així com les reproduccions a color de totes les obres exposades. Els textos, encarregats a diferents especialistes, constitueixen una investigació recent i des de la perspectiva actual de la vida i trajectòria artística d'Olga Sacharoff.

L'exposició, que s'exhibeix al Museu d'Art de Girona fins al 2 d'abril, constitueix l'acte central de l'Any Sacharoff i reuneix prop d'una vuitantena d'obres originals procedents de museus, galeries, institucions culturals i col·leccions particulars tant nacionals com internacionals (Estats Units, Itàlia, França, Holanda, Rússia) algunes d'elles mai exposades a Catalunya.

A les imatges, a dalt un moment de la presentació del catàleg. A sota, Olga Sacharoff; Pique-Nique (1916-1918) del Museu Municipal de Tossa de Mar i Autoretrat d'Olga Sacharoff, Pere Queralt. Museu de Valls.

 
180x180-BONART-IABonart_banner-180x180_FONS-AVUI (3)

Et poden
Interessar
...