Expo Josep Coll 2022 baner
Llibres d\'artista, tema monogràfic del número 181 de Bonart

Notícies

Llibres d'artista, tema monogràfic del número 181 de Bonart

bonart girona - 03/02/18
Banner-Resonancias-180x180px_v1-catthumbnail_Centre Pere Planas nou 2021
Llibres d'artista és el títol del monogràfic de la revista Bonart número 181 que va sortir al carrer el dia 1 de febrer del 2018 i que es tracta de la celebració de la fira Arts Libris que tindrà lloc a finals de febrer, integrada a la Fira Aro, i a Arts Santa Mònica, coincidint amb la celebració de Sant Jordi.

El número 181 de Bonart ofereix un reportatge sobre els cinc anys del Districte Cultural LH; els 140 anys de la Sala Parés, la més antiga de l'estat; L'etern debat, fires d'art, sí o no?; la nova edició de la fira dels antiquaris FAMA, la trobada anual de Bonart i una entrevista amb Emmanuel Guigon, director del Museu Picasso de Barcelona.

Bonart compta amb articles d'opinió de Ricard Planas, Daniel Giralt-Miracle, Joan M. Minguet, Montse Badia, David G. Torres, Vicenç Altaió, Luis Antonio de Villena, Xavier Barral i Altet i Arnau Puig, així com les seccions de Biblioteca, Venustas, Com exposar en una galeria, Mercat de l'Art, Art i Dret i Art i Música.

Les exposicions més destacades del territori són presentades per Bernat Puigdollers, Natàlia Lloreta, Albert Mercadé, Fina Duran, Lluïsa Sala i Tubert, Núria F. Rius, Conxita Oliver, Natàlia Chocarro, Cristina Ribot, Arnau Puig, Gisela Chillida i Eudald Camps.

El número 181 de Bonart també recull les notícies que han destacat en l'àmbit artístic als països de parla catalana, així com reportatges sobre la nova seu d'Art Ramon Art; "La casa entròpica" de Francesc Torres; "The Dust Bowl" al Museu de la Vida Rural; el naixement del Festival Panoràmic; Planta, el complex industrial de la Fundació Sorigué i la inauguració de la temporada al Parc dels Estanys a càrrec de Rosa Serra.

A la imatge, Li, de Jaume Plensa, llibre d'artista editat per Tristan Barbarà Editions, portada del número 181 de Bonart.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIA-DE-L'ART[1]