FCC-Segell-banner4
\

Exposicions

"Nouvelle Poésie du Réalisme" d'Andres García Ibañéz al Centre d'Art Contemporani

bonart perpinyà - 07/02/18
Baner BonArt 180x178 Agenda Girona Culturaq2w-MKl4
Del 3 de març al 27 de maig el Centre d'Art Contemporani de Perpinyà, àcentètresducentredumon, presenta l'exposició Nouvelle Poésie du Réalisme d'Andrés García Ibañez.

Andrés García Ibáñez, nascut l'any 1971 a Almeria (Espanya), va començar a pintar des de molt jove. La seva primera exposició va tenir lloc quan només tenia dotze anys. Uns anys més tard es va interessar per grans mestres espanyols com Velázquez, Greco i Goya, i es va inspirar tant d'ells com de l'art de Rembrandt. Als setze anys va començar a desenvolupar el seu propi estil. Avui la seva pintura no només es distingeix per la seva extraordinària tècnica. En totes les seves pintures i sèries de pintures, Ibáñez realitza retrats i representa escenes increïbles d'una manera molt magistral.

En els retrats de dones descobrim la poesia de la realitat, és a dir, del real; no només ens fascinen per la seva tècnica pictòrica, sinó també per les seves diferents parts, la forma de col·locar la figura, la coloració que se'ls dóna i finalment la intenció de l'expressió. Tot això ens excita quan els contemplem. "The Garden of Bacchantes", una de les primeres obres de l'any 1995, de nou un treball de gran format, reflecteix l'amor del pintor per a la pintura espanyola de l'Edat d'Or. Com va fer una vegada a Velázquez en la seva pintura "Las Meninas" (1656), el jove Ibáñez es representa assegut davant d'un enorme llenç. D'altra banda, no és la família reial que apareix en primer pla, sinó un jove Bacchus, que indica un possible autoretrat com un artista intoxicat envoltat de belles dones en el seu gran estudi.

A la imatge, a dalt, La fraternitat universal, 2011-2012. d'Andres Gacrcía Ibañez i a sota, Antonio López i Maria Moreno, 2012.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021