Expo Josep Coll 2022 baner
Finkenauer, Schumann, Solano i Gil a la fira ARCO amb la galeria Rafael Pérez Hernando

Certàmens

Finkenauer, Schumann, Solano i Gil a la fira ARCO amb la galeria Rafael Pérez Hernando

bonart madrid - 07/02/18
Eude, genericBONART_BANNER-POSTECTURA-180X180
Després de tres edicions participant en la fira ARCO, en les que s'ha presentat exclusivament a Solo Projects, el repte de la galeria Rafael Pérez Hernando de Madrid per a l'edició 2018 és triar obres específiques de quatre artistes que s'articulin un estand amb unitat i coherència. La galeria intentarà que hi hagi un diàleg entre elles, tot i procedir de creadors diferents i de generacions diferents.
Presenta obres o instal·lacions diverses però complementàries d'etapes clau de quatre creadors habituals de la galeria, dels quals tres són dones. Un pintor concret: Julián Gil; una pintora-escultora: Sabine Finkenauer; Regine Schumann, artista també alemanya que treballa amb llum, i una escultora: Susana Solano.
De la rigidesa geomètrica formal de Julián Gil a l'ordre imperfecte ple de color de Sabine Finkenauer, un petit toc de llum de Schumann, i per acabar, una gran escultura monocroma de Solano de 2004. La potència del ferro i de l'acer de Solano contrastarà amb la fragilitat del paper i del color de Finkenauer. El negre del llenç de Julián Gil enfront de la llum de les petites peces en vidre acrílic de l'alemanya Regin.


A la imatge, Contra la pell IV, 2005 de Susana Solano.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIA-DE-L'ART[1]