FCC-Segell-banner4
\'Interior\' de Keiko Ogawa a la Casa Irla

Exposicions

'Interior' de Keiko Ogawa a la Casa Irla

bonart sant feliu de guíxols - 09/07/20
Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AWBONART_BANNER-POSTECTURA-180X180
El dia 18 de juliol a les 19 h s'inaugura a la Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols l'exposició Interior de l'artista Keiko Ogawa que es podrà visitar fins al 13 de setembre.
Ogawa ha escrit que "diu que Miró buscava en l'interior, es dedicava a la vida secreta de les coses. Suposo que això és el que vull captar i transmetre en la meva pintura. Però a mi m'interessa també l'aparença exterior. La realitat té tants detalls, tanta vida, crec que val la pena gaudir-la.
Els meus inicis en la pintura foren en el taller del professor Suguita a Tòquio cap a l'any 1998, a cavall entre la figuració i l'abstracció. Vaig traslladar-me a Barcelona l'any 2005, on, amb la influència d'alguns pintors d'aquesta ciutat, la meva pintura ha anat evolucionant cap a un realisme intimista. Podeu trobar més obres a les galeries: Jordi Barnadas (Barcelona), El Claustre (Girona), Espai G d'Art (Terrassa), l'Ancien Courrier (Montpeller), Victor Armendariz (Chicago). Actualment visc i treballo al barri de la Sagrada Família de Barcelona".

Et poden
Interessar
...

PERICO_PASTOR_Expo-maig