BannerFCC_Bonart
El premi Quo Artis fa una crida a l’experimentació entre art i ciència

Convocatòries

El premi Quo Artis fa una crida a l’experimentació entre art i ciència

bonart barcelona - 10/07/20
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014La-Galeria-201602-recurs
Coincidint amb el seu cinquè aniversari, l’organització internacional Quo Artis llança la primera edició d’un premi destinat a la investigació, el desenvolupament i la producció d'un projecte artístic-científic nou, o una part nova d'un treball en procés.

El premi està dirigit a artistes o col·lectius d'artistes sense límit d'edat ni nacionalitat, reconeguts o emergents, que realitzin obres significatives i innovadores. No hi ha restriccions de tècniques ni materials. El premi té com a objectius abordar problemàtiques de la nostra contemporaneïtat i promoure l'experimentació i innovació de les pràctiques artístiques. Les propostes han d'abordar a l'almenys una de les següents temàtiques: “Històries PostNaturales”, “Antropocè, Capitalocè i Biocè”, “Art, sistemes i intel·ligència col·lectiva i emergent” i “Intel·ligència artificial, sistemes vius, dades naturals, màquines vives i vida sintètica”.

El Premi Quo Artis, reconegut i recolzat per la FECYT (Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia) del Ministeri de Ciència i Innovació d'Espanya, forma part del compromís que la fundació té amb l'art, la ciència i els artistes, que concreta a través d'exposicions, expedicions i programes públics. El primer premi està dotat amb 5.000 euros i el segon premi, amb 1.000 euros. La convocatòria tanca el 6 de setembre.

 A la imatge, el projecte “It’s Cold Out There” d’Alexis Anastasiou, promogut per Quo Artis

Et poden
Interessar
...