BONART-817x68px-Màscara
La Galeria Silvestre aposta pel dibuix en estat pur a la Fira Drawing Room

Certàmens

La Galeria Silvestre aposta pel dibuix en estat pur a la Fira Drawing Room

bonart madrid - 17/02/18
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014Baner_Claramunt_Bonart_360x356
El dia 21 de febrer, arrenca una nova edició de Drawing Room, la Fira d'Art especialitzada en dibuix que es desenvolupa des de fa tres anys durant la Setmana de l'Art a Madrid. Aquest any, però, inicia una nova etapa en canviar la seva seu i mudar-se al Cercle de Belles Arts: la fira ha crescut, el seu escenari ha evolucionat ... i Galeria Silvestre de Tarragona hi participa per segon any consecutiu. I ho fa presentant a dos artistes joves que tenen molt a dir en el món de les arts plàstiques: Irene González (Màlaga, 1988) i Klaas Vanhee (Mechelen - Bèlgica -, 1982). Les obres més recents (fins i tot inèdites) d'ambdós artistes dialogaran durant 4 dies a l'estand 22 de Drawing Room 2018. Conviuran, per tant, partint de les seves mirades divergents i personals, però confluint en la seva essència bàsica: l'ús del dibuix com a mitjà bàsic de producció i expressió.

Irene González (qui es troba actualment a La Tèrmica de Màlaga, en ple desenvolupament de la Residència Artística concedida gràcies al programa Creadors 2018) presenta un dibuix molt personal en el qual podem percebre un tret estilístic fonamental que destaca en totes les seves sèries: el silenci.

A través d'imatges monocromes, al·lusives al record i la memòria, crea tot un univers que pot ser qualificat com un "nou realisme", marcat per les cicatrius, que neix de la suma de moments, cites i records aliens ...

A la imatge, s/t d'Irene González. Dibuix sobre paper.

Et poden
Interessar
...