FCC-Segell-banner4
Subhasta benèfica a Urvanity 2018

Certàmens

Subhasta benèfica a Urvanity 2018

bonart madrid - 26/02/18
Baner_Subirachs_Bonart_360x356Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AW
Urvanity i l'Associació Espanyola de Fundraising (AEFr) realitzaran una subhasta benèfica d'obres dels artistes Belin, Dalt33, Fratelli Moca i Musa generades en el projecte SOM. Tindrà lloc el dia 27 de febrer de 2018 a les 11.00 h al Saló d'actes de LaSede COAM.

En la seva segona edició, Urvanity es consolida com una ferma alternativa a la Setmana de l'Art de Madrid. Aquest any, la fira ha registrat més del doble de visitants i ha comptat amb una important participació de galeries nacionals i internacionals (20 en total). Aquest dimarts, la fira culmina la seva proposta de 2018 amb una subhasta solidària en el marc del projecte SOM "Art Urbà i Solidaritat".

El 2014 va tenir lloc la celebració del dia SOM, com a motiu del Dia del Donant. L'objectiu d'aquesta iniciativa era crear un acció que fos reflex permanent del compromís dels socis amb les causes per les que lluiten i treballen les ONG. La campanya va consistir en la realització de murals per part d'artistes urbans del nostre país, els qui havien de pasmar en directe amb la seva obra la seva visió sobre temes com fam, la pobresa, la infància, l'educació, les emergències, la salut i la investigació , la discapacitat i l'exclusió social.

Quatre anys després de finalitzar la campanya Somos, els murals solidaris creats per a la iniciativa continuen complint el seu objectiu d'animar a la creació d'una cultura solidària a casa nostra. Les obres, mostrades durant Urvanity del 21-25 de febrer al Saló d'Actes de La Sede Coam, seran subhastades el dia 27 de febrer a la galeria Duran.

Els beneficis que resultin de la subhasta es donaran a les ONG participants en la campanya SOMOS 2014 englobades en l'Associació Espanyola de Fundraising, que té com a objectiu principal el desenvolupament de la filantropia a casa nostra. Actualment formen part de la AEFr un total de 126 organitzacions grans i petites dels sectors de cooperació, acció social, cultural, medi ambient, investigació i educació.

A la imatge, "Exclusió social", una de les obres subhastades de l'artista madrileny Suso33.

Et poden
Interessar
...

BONART-817x68-Cervells