FCC-Segell-banner4
\

Notícies

"Els Artistes del Barri" obren aquest any, per primera vegada, dos caps de setmana

bonart madrid - 04/03/18
Baner BonArt 180x178 Agenda Girona CulturaBONART-180x180-Cervells
Fa 14 anys que Els Artistes del Barri organitzen unes jornades de portes obertes de cases i tallers d'artistes. Des de la seva primera edició el 2004, l'esdeveniment ha anat creixent convertint-se en una cita artística tan esperada pels artistes com pel públic. Es poden enorgullir de ser l'open studio "més antic de Madrid.

En la darrera edició qui varen fer a La Latina i Lavapiés el 2016 varen comptar amb uns 300 artistes de tot tipus de disciplines (pintura, música, escultura, collage, art urbà, performance, poesia, dibuix, artesania, teatre, videoart, disseny, fotografia , instal·lació, body painting, còmic, dansa, il·lustració, disseny, gravat, serigrafia, etc ...), desvetllant un panorama de la creació contemporània, obert i assequible a tots.

Artistes reconeguts i menys reconeguts, joves i no tan joves, conviuen durant un cap de setmana, membres d'una gran família d'artistes amb residència al centre de Madrid, desitjant tenir una trobada directa amb el públic i compartir una xerrada o un vi. Veure com treballa l'artista i endinsar-se en el seu univers està molt apreciat del públic cada vegada més nombrós.

Aquest any, per primera vegada, volen provar obrir els tallers durant 2 caps de setmana, de la mateixa manera que l'open studios d'altres capitals europees, amb un horari més lleuger que habitualment: obriran els tallers els caps de setmana del 2 - 3 i 9 - 10 de juny de 2018 de 12:00 a 15:00 i de 16:30 a 20:00.

Qui pot participar en "Els Artistes de Barri"
Hi poden participar tots els artistes que viuen o ocupen un taller o qualsevol altre lloc de creació a La Latina - Lavapiés (i voltants molt propers) i Bruclin Madrid (Carabanchel), centres i galeries d'art, institucions o associacions situades en aquests barris i que presentin un projecte d'exposició. També poden participar artistes que estiguin convidats a compartir el saló o el taller d'artistes de les zones que cobreix l'esdeveniment. S'accepten igualment projectes artístics en l'espai públic. Els organitzadors no s'encarreguen de buscar llocs d'exposició per als artistes que desitgin participar-hi.

Més informació: www.losartistasdelbarrio.com

Et poden
Interessar
...

817x68