BannerFCC_Bonart

Exposicions

"Ho" d'Ivan Franco a Piramidón, Centre d'Art Contemporani

\
FM_Bonart-180x180px-OnlineImpremta Pages - banner-180x178
bonart - barcelona - 06/03/18
Piramidón presenta una mostra que recull l’obra més recent d’Iván Franco, un projecte expositiu que porta per nom “H0” i que l’artista ha estat enllestint durant els primers mesos del 2018.

En aquesta ocasió, Franco Fraga ens presenta 7 peces on canvia la pintura pel muntatge fotogràfic, mitjançant el qual crea noves realitats a partir de l’ús de maquetes en escala H0 que són fotografiades.

En paraules de Joan Vila Boix, qui s’ha encarregat del text de l’exposició, “Iván Franco Fraga crea gràcies a una dialèctica interior. Una dialèctica que s'expressa entre la seva ambició i el seu talent, entre una volguda justificació intel·lectual i la plasticitat de la seva obra. Entre la seva voluntat de fer increïble el món on vivim i la incredulitat de les imatges que crea. Els contraris s'impulsen i aboquen l'artista a crear. Franco Fraga s'afilia a l'art hiperrealista, però crea composicions constructivistes, surrealistes. L'estil deixa d'importar, veiem com la seva tensió interior s'expressa en un qüestionament total de la realitat que habitem, una realitat creada, com diu Franco Fraga, per no tornar-nos bojos”.

La mostra es pot veure a Piramidón Centre d'Art Contemporani del 6 de març a l'11 de maig del 2018.

A la imatge, Taxi Barcelona. Fotografia digital Hahnemüle Giglee Pint. 120 x  120 cm. 2011.

Et poden
Interessar
...