FCC-Segell-banner4
Eduard Resbier i Oscar Tusquets a la Sala Parés

Exposicions

Eduard Resbier i Oscar Tusquets a la Sala Parés

bonart barcelona - 06/03/18
Baner_SantiMoix_Bonart_180x180Impremta Pages - banner-180x178
Eduard Resbier exposa a la Sala Parés de Barcelona del 8 de març al 3 d'abril del 2018, Zeitwort. A les mismes dates també exposa Oscar Tusquets Blanca: Vegetabilis Acqua.

Les obres de Eduard Resbier són una finestra oberta a la natura, a un paisatge que va més enllà d’allò que perceben els nostres sentits. A través de la llum i del color, que són elements essencials a la seva pintura, l’artista plasma paisatges urbans, interiors, marines, muntanyes, elements deshabitats o teatres, amb la peculiaritat que els retrata en un moment canviant, en plena transformació, deixant a la nostra imaginació els límits d’allò que estem veient, fent-nos percebre el potencial d’allò que pot arribar a esdevenir o a succeir en aquest interior deshabitat o teatre que és el protagonista de l’obra. L’artista capta el ventall de possibilitats que ofereixen aquestes temàtiques i treballa els olis amb matisos diferents: superposant imatges, saturant els colors o centrant-se en la incisió de la llum sobre la natura o els espais artificials. Eduard Resbier viu i treballa a Barcelona, a cavall entre el seu estudi al barri del Raval i el centre d’art Piramidón.

A les imatges, a dalt, Jannu Variation 5, oli sobre paper de Resbier; a sota, Jacaranda sobre Duràn, aquarel·la d'Oscar Tusquets.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021