BANNER MY BESTYS 7

Biblioteca

Presentació del llibre “Mies en Barcelona” al Pavelló Mies van der Rohe

bonart barcelona - 07/03/18
El 12 de març a les 18 h. el Pavelló Mies van der Rohe acull la presentació del llibre Mies en Barcelona del Dr. arquitecte Valentín Trillo Martínez sobre el projecte expositiu de Mies van der Rohe i Lilly Reich a l’Exposició Universal de 1929 a Barcelona. Aquesta obra, resultat d’una tesi doctoral, posa el focus en la globalitat de les intervencions dissenyades per a representar Alemanya als diversos palaus temàtics d’aquella Expo, així com informació de la dimensió política d’aquest esdeveniment internacional i el reconeixement a personatges que van ser part crucial de l’organització de la proposta germànica.
Es presenta, per tant, una nova eina que enriqueix la comprensió de la proposta expositiva dels arquitectes alemanys en la seva totalitat, més enllà del Pavelló Alemany i la seva reconstrucció.

El llibre editat per l’Editorial de la Universidad de Sevilla es presenta en un acte al Pavelló Mies van der Rohe on intervindran Araceli López Serena, subdirectora de l’editorial, el Dr. arquitecte Fernando Ramos, un dels autors de la reconstrucció del Pavelló Mies van der Rohe i catedràtic emèrit de Tecnologia de l’Arquitectura ETSAB- UPC així com també l’autor de l’obra Valentín Trillo.
40_MNACTEC_Banner-180x180CC_Online_BONART_180X180

Et poden
Interessar
...

Banner_MaquinesdelTemps_970x250