banner-elscatala-817x88px
\

Exposicions

"African Dandy" de Médéric Turay a Out of Àfrica

bonart sitges - 08/03/18
Eude, generic180x180 Banner-FERIARTE-A
La Galeria Out of Àfrica Contemprary Art de Sitges presenta el 10 de març a les 20 h. African Dandy de Médéric Turay (Costa de Marfil). La mostra es podrà visitar fins al 15 d'abril del 2018.
A través dels seus estranys personatges, Médéric Turay pinta el somni africà. A més de les cares que recorden a les màscares africanes, altres cultures i corrents artístics influeixen en el seu estil, que oscil·la entre el neoimpressionisme, el cubisme i els grafits.
L'artista de 39 anys es troba "en una recerca constant de la fórmula perfecta" i així fa evolucionar al seu estil, que anomena "Rastre" per la barreja cultural que es reflecteix en el seu treball. Aquesta fusió de cultures, que inclou les seves influències americanes i les seves arrels africanes, combina la modernitat d'Occident amb unes tradicions africanes que exerceixen una notable influència en les seves obres.
Les obres de Médéric Turay no passen inadvertides i atrauen col·leccionistes de tot el món. En la seva nova mostra, l'artista s'expressa lliurement amb una àmplia gamma de tonalitats. L'exposició "African Dandy" serà una festa de colors, una reunió de "happy dandi African people".

A la imatge, detall de Dandy mask II, 2018, de Turay.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIES-DE-L'ART-