JP_Bonart-1280x150px-Online-

Certàmens

Es prepara Mulafest, el festival de tendències i cultura urbana de Madrid

Es prepara Mulafest, el festival de tendències i cultura urbana de Madrid
bonart madrid - 10/03/18
El Festival de Tendències i Cultura Urbana Mulafest torna entre el 22 i el 24 de juny de 2018 a IFEMA Fira de Madrid. En la seva setena edició, aquest festival organitzat per IFEMA i MULA, busca més que mai fomentar la creativitat i el talent alternatiu, involucrant als seus assistents en múltiples activitats, tallers i competicions que els permetin posar de manifest les seves millors qualitats en les diferents àrees que conformen el festival, ja sigui en fotografia, il·lustració, moda o personalització de cotxes.

El festival s'articula al voltant de diferents àrees -Tattoo, Art Urbà, Il·lustració, Fotografia, Moda, Música, Garatge, Beat Box i Body Painting- que s'entrellacen entre si amb l'art i les últimes tendències urbanes com a fil conductor.

Pel que fa a Tattoo es refereix, la cita més internacional del tatuatge al nostre país torna a Madrid amb més de cent estudis arribats de diferents llocs de tot el món. Itàlia, França, Mèxic, Colòmbia, Alemanya o Portugal seran alguns dels països des dels quals viatjaran els professionals de la tinta per participar a la Madrid Tattoo Convention, punt de trobada dels millors professionals nacionals i internacionals. Mulafest, amb els nous talents de l'escena a casa nostra
 Mulafest 2018 donarà veu a tots els seus projectes artístics a nous talents de l'escena del nostre país, en la categoria d'art urbà, il·lustració i fotografia. Una oportunitat perquè nous artistes mostrin el seu treball i es donin a conèixer entre un públic àvid d'aquestes expressions artístiques. En concret, en art urbà participaran 20 nous talents, seleccionats per un jurat professional, que podran intervenir en directe en la que serà la Galeria de Mulafest 2018, gràcies a l'I Concurs Tuenti Urban Art Box.

Precisament, per potenciar el talent artístic, se celebraran diversos tallers de collage, stencil, il·lustració i grafit, gràcies a Tuenti i al seu ferm suport per l'art més urbà. Els tallers seran gratuïts tot i que requereixen inscripció prèvia al web de Mulafest.

Després de la bona acollida d'anys anteriors i la proliferació del talent de nous il·lustradors, Mulafest posa en marxa de nou el seu certamen d'il·lustració de la mà de la DGT, amb una important novetat: la utilització d'una samarreta com a suport per als seus dissenys, amb motiu de la celebració del 76è aniversari de l'aparició de la primera samarreta amb estampat imprès, que va ser a més portada de la revista Life.

Una altra de les novetats d'aquesta VII edició de Mulafest serà la celebració del I Certamen Internacional de Fotografia Urbana Blipoint, on la ciutat i la cultura urbana seran protagonistes. Les diferents formes de viure i d'expressar-se artísticament tenen cabuda en aquest certamen, que estarà obert fins a l'1 de maig. Un espai també per a la Moda
 La Moda és una de les més importants disciplines artístiques que reflecteixen la personalitat d'una societat i d'una època. El concepte d'art en Mulafest no té límits i abasta tot tipus d'expressions d'interès per a la ciutat. Durant la celebració del festival les joves promeses del disseny de Moda del nostre país podran mostrar els seus treballs més creatius. Un veritable repte que posarà a prova les seves capacitats, on competiran i exhibiran el resultat dels seus projectes. Una autèntica oda a la moda en mans dels seus creadors. A la part expositiva, es desenvoluparà el Projecte Samarreta amb motiu del 76 aniversari de la primera aparició d'una samarreta amb estampat imprès (sent la portada de la revista Life). Des de llavors aquesta peça ha servit per emetre i ser altaveu de missatges i reivindicacions. Mulafest li retrà homenatge a aquesta emblemàtica peça amb dues exposicions de la Col·lecció Visible, que tractaran de reivindicar i fer front als prejudicis i la discriminació que pateixen aquells que conviuen amb el virus del VIH. L'art i la personalització portats al món del motor han estat protagonistes del festival durant totes les seves edicions. Motos i cotxes totalment personalitzats pels professionals i artesans del món del motor, concebuts com una autèntica obra d'art. En aquesta edició, el talent i la formació professional jugaran un paper molt important dins el Garatge de Mulafest. El festival fa un gir de manillar i presenta quatre grans àrees dins el Garatge de Mulafest: una àrea de disseny, una altra de custom paint, un taller de competició i un altre de personalització mecànica. La Música a Mulafest 2018 La Música és un altre d'aquests aspectes fonamentals de la cultura de les ciutats. De la mà de Radio3 el festival oferirà al públic un so nou, diferent i d'interès cultural, tal com succeeix amb la resta d'activitats. De la seva mà, Mulafest 2018 presentarà un concepte musical únic, en el qual desafiaran el model de consum musical tradicional. L'art de la Música Vocal arribarà de nou a Mulafest a les competicions i exhibicions de Beatbox. Aquesta forma de percussió vocal que es basa en l'habilitat de produir beats de bateria, ritmes i sons musicals utilitzant la mateixa boca, llavis, llengua i veu, ha anat guanyant seguidors durant les últimes edicions del festival. Com també ho ha fet les competicions de Bboying (breakdance) que tant públic van atraure en l'última edició del festival. S'incorporen, a més, les batalles de dansa urbana freestyle, on el ritme i la creativitat seran els aliats dels participants, i la batalla de MC'S més important en l'àmbit nacional, en la qual se'ls mestres de cerimònies competiran, a través de la improvisació verbal, per assistir a la final internacional del Perú.
Banner-Consuelo-Kanaga-180x180px_v1-cat-1Eude, generic

Et poden
Interessar
...

DP_Bonart-1280x150px