FCC-Segell-banner4
Deu dones artistes a l\'Espai Cavallers 31/33 de Lleida

Exposicions

Deu dones artistes a l'Espai Cavallers 31/33 de Lleida

bonart lleida - 10/03/18
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014La-Galeria-201602-recurs
Amb motiu del dia 8 de març, dia Internacional de la Dona Treballadora, l'Espai Cavallers 31/33 de Lleida va presentar una exposició d'artistes dones amb què treballa habitualment la galeria. Són 10 artistes amb diferents estils i diferents provinences i que tenen un clar denominador comú: abans que res, per sobre de ser mullers, mares, filles, mestresses... són artistes.
La voluntat de l'exposició és, que a través del seu treball artístic, es pugui visualitzar la importància cada vegada més rellevant de la dona en la societat i concretament al món de la cultura i de l'art contemporani.

La temàtica escollida per cada artista ha estat totalment lliure per part de les artistes participants i no s'ha pretès fer cap al·lusió a estereotips de la condició femenina.
La subtilesa i harmonia de les composicions, l'univers màgic, la interpretació de la natura, el cos humà, l'expressivitat, la quotidianitat, l'harmonia dels colors són alguns dels aspectes que es podran veure en aquesta exposició.

Participen en la mostra que es podrà visitar fins al 7 d'abril: Carme Aliaga, Sònia Alins, Lily Brick, Sílvia Colomina, Rebeka Elizegui, Montserrat Fernández, Carmen Giraldez, Montserrat Gomis, Mercè Humedas, Kashiri Nasiri, Marisa Mestre, Marta Moreu, Aurembiaix Sabater, Aida Subirà i Rosa Torres.

A la imatge, obra de Carmen Aliaga.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIA-DE-L'ART[1]