banner-elscatala-817x88px
Convocat el Premi d\'Arts Plàstiques de Caixa Extremadura amb 10.000 euros pel guanyador

Convocatòries

Convocat el Premi d'Arts Plàstiques de Caixa Extremadura amb 10.000 euros pel guanyador

bonart cáceres - 11/03/18
Eude, genericBaner_HaPicasso_Bonart_360x356
El dia 15 de març s'obre el termini d'inscripció de la nova edició d'Obra Oberta, Premi Internacional d'Arts Plàstiques que convoca la Fundació Bancaria Caixa Extremadura. El termini de presentació acaba el 15 de maig.

La presidenta de la Fundació Caixa Extremadura, Pilar García Ceballos-Zúñiga, al costat de Rosina Gómez-Baeza, presidenta de la Factoria Cultural Matadero de Madrid i directora durant vint anys d'ARCO, com a presidenta del jurat del Certamen, i Gabriela Bettini, artista madrilenya guardona en la passada edició del premi, varen presentar la convocatòria de la propera edició d'Obra Oberta 2018 entre els assistents a la Fira Arco.

Com en edicions anteriors, el premi està dirigit a artistes de procedència nacional i internacional, que podran inscriure les seves obres en les quatre modalitats previstes: Pintura, Fotografia, Escultura, Art Digital, Vídeos i Performance. La inscripció estarà oberta entre el pròxim 15 de març i 15 de maig de 2018 de forma online a través d'aquesta web: http://www.fundacioncajaextremadura.es/obraabierta/microsite/bases.php

Una de les principals novetats d'Obra Oberta 2018 és que es realitzaran exposicions itinerants amb l'obra guanyadora i les 30 finalistes d'aquesta edició. Al setembre es donarà a conèixer el guanyador, que rebrà un premi amb una dotació econòmica de 10.000 euros. La Fundació comptarà a més amb 5.000 euros per borsa d'adquisicions.

En la passada edició del certamen, es van inscriure un total de 571 obres: 283 Pintures, 163 Fotografies, 78 Escultures i 47 treballs d'Art Digital, Vídeos i Performance, procedents de països iberoamericans com Mèxic, Colòmbia, Veneçuela, Xile, Argentina i Brasil , als quals se sumen els EUA i països europeus com Portugal, Regne Unit, França, Alemanya i Itàlia. L'artista madrilenya Gabriela Bettini amb la seva obra pictòrica 'repoussoir', es va alçar com a guanyadora de la passada edició de 2017, amb un premi dotat en 10.000 euros.

A la imatge, Rosina Gómez-Baeza, Pilar García Ceballos-Zuñiga i Gabriela Bettini.

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Olga_Andrino_Banner_1