FCC-Segell-banner4
El Jove Bo Cultural (JOBO) augmenta el seu àmbit d\'acció

Notícies

El Jove Bo Cultural (JOBO) augmenta el seu àmbit d'acció

bonart madrid - 15/03/18
BanerVictor04Nial nou-180x178
El JOBO, el Jove Bo Cultural, que permet als ia les joves d'entre 16 i 26 anys accedir gratuïtament a les propostes artístiques dels grans espais culturals de Madrid s'amplia des d'aquesta setmana, tal com ha anunciat avui l'alcaldessa Manuela Carmena en la comissió de Cultura i Esports.

Aquesta ampliació està destinada a nous públics joves que vulguin gaudir de la cultura a Madrid independentment d'on resideixin. Des de la seva posada en marxa, l'objectiu d'JOBO és facilitar als i les joves el seu accés a les propostes culturals de pagament programades des dels grans espais culturals de Madrid. Amb JOBO poden entrar gratis en espectacles programats pels grans centres culturals municipals: Naus de Matadero-Centre d'Arts Vives, Teatre Espanyol, Teatre Fernán Gómez-Centre Cultural de la Vila, Conde Duque, Teatre Circ Price i Cineteca, podent gaudir de tota l'agenda programada en aquests grans contenidors culturals, de dilluns a divendres.

En els primers cinc mesos en què el Jove bo cultural està funcionant, des d'octubre de 2017, ja s'han inscrit per obtenir-6.170 joves i s'han realitzat 8.862 usos. L'ampliació anunciada avui busca potenciar la creació de públics més joves per aquests centres culturals, obrint la possibilitat no només a joves universitaris que resideixen a la ciutat i estiguin empadronats, sinó que també potencia la mesura animant a assistir al públic més jove acompanyats dels seus amics o amigues.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner