FCC-Segell-banner4
Bellini/Mantegna, a la Fondazione Querini Stampalia

Exposicions

Bellini/Mantegna, a la Fondazione Querini Stampalia

bonart venècia - 18/03/18
Impremta Pages - banner-180x178q2w-MKl4
Del 21 de març a l'1 de juliol del 2018 la Fondazione Querini Stampalia de Venècia presenta Bellini/Mantegna, una oportunitat única en la història de l'art: dues obres mestres, idèntiques en la seva estructura compositiva, pintades per dos grans artistes del Renaixement, Andrea Mantegna i Giovanni Bellini, reunits en una exposició emblemàtica.
Situat a l'assistència d'experts de la National Gallery de Londres, la presentació de Mantegna al Temple, allotjada a la Gemäldegalerie de Berlín, i la pintura de Bellini del mateix tema, allotjada a la Querini Stampalia, es mostraran al costat de l'altre per primera vegada en l'edat moderna.
Les dues pintures s'exhibeixen en dues superfícies convergents al centre, de manera que s'enfronten entre si. Això crea un diàleg silenciós i absorbent entre els dos mestres renaixentistes, lligats als vincles familiars i compromesos amb la competència artística al més alt nivell.

A la imatge, Presenció al Temple. Fondazione Querini Stampalia onlus; Gemäldegalerie Staatliche Museen zu Berlin, Preußischer Kulturbesitz, Christoph Schmidt.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021