FCC-Segell-banner4
El Concert de Diumenge de Rams més barroc al Museu Frederic Marès

Notícies

El Concert de Diumenge de Rams més barroc al Museu Frederic Marès

bonart barcelona - 19/03/18
Baner_ProustMarsans_Bonart_360x356Gif_Viladot_180x180_2
El Museu Frederic Marès,  Plaça de Sant Iu 5 de Barcelona, presenta el 25 de març de 2018, 12:00 h el Concert de Diumenge de Rams en el marc del III cicle de concerts "Musicant el Museu Frederic Marès", on els músics de La Ferlandina (Meritxell Tiana, violí; Ariadna Cabiró, clavicèmbal) interpretaran música barroca dels segles XVII i XVIII, concretament obres d'Andrea Falconieri, Antonio Vivaldi, Domenico Scarlatti i Luigi Boccherini.

Serà un viatge pel Barroc a través de les arts plàstiques i la música per a un diumenge de Rams. L’’Entrada de Crist a Jerusalem, obra de Luca Giordano de cap a 1665, ens convida a dialogar amb els grans compositors dels segles XVII i XVIII com A. Vivaldi, D. Scarlatti o L. Boccherini, entre l’ornamentació, el virtuosisme i el refinament de la música i els clarobscurs i el realisme de la pintura.

Situat estratègicament al cor del barri gòtic i en el marc incomparable de l'antic Palau Reial Major de Barcelona, el museu converteix sis dels seus espais en sales de cambra, creant un diàleg entre les col·leccions i la música, des d’èpoques i estils diferents. El cicle de concerts, en permanent creixement i evolució incorpora dos nous espais, la Sala de Montserrat coincidint amb els 400 anys del naixement de Joan Cererols, pare de l’escola montserratina i la Sala de les diversions amb el concert dedicat a la influència del jazz a Catalunya.

A la imatge, cartell del "III Cicle Musicant el Museu Frederic Marès".

Et poden
Interessar
...

BONART-817x68-Cervells