Expo Josep Coll 2022 baner
Sotheby \'s exposa quatre obres de Picasso propietat de la néta de l\'artista

Exposicions

Sotheby 's exposa quatre obres de Picasso propietat de la néta de l'artista

bonart hong kong - 23/03/18
BONART_BANNER-POSTECTURA-180X180Baner_StellaRahola_Bonart_360x356
Amb l'objectiu de seguir fent créixer l'interès del mercat asiàtic per l'art occidental, Sotheby 's Hong Kong obre les seves portes a la major exposició d'art modern i contemporani mai abans vista a Àsia. La mostra Panorama: A New Perspective, que recull al voltant de 40 pintures i escultures dels principals noms de l'art impressionista, modern i contemporani, podrà visitar-se del 29 de març al 3 d'abril, inaugurant la temporada de subhastes de primavera de Sotheby 's Hong Kong .

L'exposició estarà liderada per quatre obres de Pablo Picasso, que abasten 50 anys de l'extraordinària carrera de l'artista i provenen directament de la col·lecció privada de la seva néta, Marina Picasso. Així mateix, també s'exposaran obres d'altres mestres de l'impressionisme i l'art modern i contemporani, com Salvador Dalí, Marc Chagall, Pierre Bonnard, Willem de Kooning, Alexander Calder i Gerhard Richter. En total, el conjunt d'obres que seran exposades suma un valor aproximat de 200 milions de dòlars.

"Estic molt emocionada perquè un selecte grup d'obres de la meva col·lecció vagi a ser exposada a Àsia, un continent que m'apassiona i al qual estic molt unida tant a nivell personal com arran de les activitats solidàries en què he participat allà. El treball del meu avi gaudeix d'un gran renom a nivell global i estic segura que ell estaria orgullós que el seu llegat suscités interès a Àsia ", afirma Marina Picasso, néta del pintor malagueny.

"És un autèntic orgull poder comptar amb aquestes interessants obres de la col·lecció privada de Marina Picasso en una de les nostres majors exposicions mai abans celebrades a Àsia", assenyala Aurora Zubillaga, CEO de Sotheby 's Espanya. "L'interès del mercat asiàtic per l'art modern i contemporani està creixent a passos de gegant i, per Sotheby 's, és un honor que les nostres obres puguin ser gaudides i valorades a nivell global", conclou.

A la imatge, obra de Picasso (detall).

Et poden
Interessar
...

817x68