Visites Palau Moja_1280x150

Exposicions

"Disney. L'art d'explicar històries" a CaixaForum Barcelona

bonart barcelona - 23/03/18

«L'entreteniment mil·lenari basat en contes de fades clàssics no distingeix entre grans i petits.» A través del cinema, Walt Disney (Chicago, 1901 - Burbank, Califòrnia, 1966) i els seus successius equips creatius han apropat la tradició popular i literària a milions d'espectadors de totes les edats ia tot el món. Des de la dècada dels 30 del segle XX, la companyia d'entreteniment americana ha actualitzat els relats clàssics per fer-los més accessibles als públics de cada època, sempre d'una forma dinàmica, directament i interpretant en cada moment les necessitats d'un públic desitjós de emocions i fantasia.


L'Obra Social "la Caixa" i la Walt Disney Animation Research Library s'uneixen per presentar Disney.L'art d'explicar històries, una exposició que descobreix quin és l'origen d'algunes de les pel·lícules més conegudes de l'estudi, autèntiques obres universals de l'art d'animació. Des Els tres porquets(1933) i fins Frozen (2013), la mostra reuneix 215 peces entre dibuixos, pintures, impressions digitals, guions i storyboards a més d'alguns films.


Disney. L'art d'explicar històries es podrà visitar del 23 de març al 24 de juny de 2018 a CaixaForum Barcelona (Av. De Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8)

A la imatge, Brave Little Tailor (El sastre valent), 1938. Artista de l’estudi Disney. Esbós. Llapis de color i mina.
MG_Bonart-180x180pxbonart-1_1

Et poden
Interessar
...