FCC-Segell-banner4
VIII Mostra d\'Art de Peralada virtual

Notícies

VIII Mostra d'Art de Peralada virtual

bonart peralada - 15/08/20
Impremta Pages - banner-180x178thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021
El Centre de Turisme Cultural Sant Domènec de Peralada i el col·lectiu Artistes Locals presenten, de forma virtual, la VIII Mostra d'Art, una proposta artística amb 53 treballs de diferents autors i autores de Peralada i Vilanova de la Muga.

La VIII Mostra agrupa més d'una vintena de participants, alguns dels quals ja han exposat les seves obres presencialment al Centre en altres ocasions. Un conjunt de mirades que, any rere any, s'uneixen amb l'objectiu de presentar els seus treballs més destacats al públic.

Enguany, i a causa de la Covid-19, la Mostra es podrà visitar de manera virtual en aquest web o a través de les xarxes socials Facebook i Instagram de l'Ajuntament.

Els artistes participants són:
Núria Algans Argelés, Pere Amat Pallisera, Miquel Barneda Muñoz, Eva Boada Gusó, Alexandre Checci Lang, Joan Compte Costa, Angelka Dickopf, Montse Fernández Baró, Loreto Forcada, Ramon Garrido Marqueño, Josep Miquel Guasch, Marcial Hernández Campos, Manuel Hernández Hernando,
Pilar Martínez, Carme Portell Gusó, Bet Presas Escapa, Eduard Serra Font, Eudald Serra Font, Martí Tarrés Barnada, Guy Thomas i Blanca Valls Antonio.

A la imatge, Després de la tempesta, de Pere Amat Pallisera.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021