Expo Josep Coll 2022 baner
Sergi Cadenas exposarà als Emirats Àrabs i a Brasil

Notícies

Sergi Cadenas exposarà als Emirats Àrabs i a Brasil

bonart girona - 15/08/20
La-Galeria-201602-recurs220317_Verdu_Bonart-180x180
Sergi Cadenas de la Forja Ferros d'art Cadenas del Carrer Nou, 5 de Girona, està enllestint el seu darrer treball que el presentarà als Emirats Àrabs i a Brasil.
Cadenas ha explicat que actualment el representa la galeria Jordi Barnadas de Barcelona i té la intenció de portar una sèrie de sis quadres a la ciutat de Sao Paulo (Brasil), que són retrats d'homes i dones.
Cadenas està molt satisfet de l'evolució de les seves vendes arreu del món, "ja que el meu mercat és més internacional que nacional" i ha assenyalat que "ara fa poc vaig vendre una escultura que era un exemplar de tauró a una institució del Marroc".
Cal recordar que Ferros d'art Cadenas és una empresa gironina de forja amb una llarga trajectòria al seu darrere. Actualment està dirigida per Sergi Cadenas que forma part de la cinquena generació. Cadenas és un besnét de Nonito Cadenas, col·laborador del conegut arquitecte Rafael Masó.
Segons Cadenas "actualment estem treballant i continuem aplicant tècniques antigues de forja i amb l'ajuda de les noves tecnologies del ferro i els nous materials".

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Olga_Andrino_Banner_1