FCC-Segell-banner4
“Silence of being”, exposició i publicació col·lectiva sobre l’art en confinament

Exposicions

“Silence of being”, exposició i publicació col·lectiva sobre l’art en confinament

bonart colera - 18/08/20
Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI (3)q2w-MKl4
La galeria Horizon (c/ Francesc Ribera, 22) acull Silence of Being, una exposició col·lectiva de 40 artistes internacionals que inclou pintures, textos i fotografies. Hi participen, entre altres, els artistes Hiro Matsuoka, Genia Chef, Kate Van Houten, Xavier Escribà, Natasha Lebedeva, Ralph Bernabei, Jaume Amigó, Enric Ansesa, Andre Martus, Takesada Matsutani i Christoph Müller.

Per a aquest especial projecte col·lectiu, la galeria ha demanat a dissenyadors, fotògrafs, artistes i escriptors amb els quals s’ha treballat en el passat per col·laborar amb aspectes visuals o textos que aportin una visió clara de com han lidiat amb la creativitat i el silenci durant aquest període de confinament sense precedents.  El resultat és u n document extraordinari d’autoexpressió i un record de la resiliència de l’esperança.

La galeria publicarà un llibre de 80 pàgines en color per documentar aquest material creatiu de més de quaranta participants que reflecteix el període estrany i sense precedents que tants artistes han viscut a escala mundial.

A la imatge, fragment de l’obra de Natasha Lebedeva.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021