FCC-Segell-banner4
L’organista japonesa Izumi Kando tanca el Festival de proximitat de Montserrat

Notícies

L’organista japonesa Izumi Kando tanca el Festival de proximitat de Montserrat

bonart montserrat - 18/08/20
BONART-180x180-CervellsLOGO BIENNAL 2022_Mesa de trabajo 1
Dissabte 22 d’agost, a les 9 del vespre es tanca el Festival de proximitat de Montserrat amb el concert que donarà una dimensió internacional a aquest cicle. Anirà a càrrec de l’organista japonesa resident a Catalunya Izumi Kando, que estarà acompanyada de la trompetista Mireia Farrés.

El programa del concert inclou peces de Bach, Händel o Telemann, entre altres. Cadascun dels concerts del Festival de proximitat s’ha titulat “De Bach a…”, per la qual cosa tots ells inclouen en el seu repertori, d’inici, alguna obra de Bach, fins a arribar a autors contemporanis. La intenció ha estat no només comptar amb organistes “de proximitat”, sinó que també es pugui gaudir d’un repertori de músics propers.

L’Abadia de Montserrat celebra aquest estiu un cicle de concerts d’orgue amb artistes que viuen i treballen a Catalunya. De fet, enguany s’havien de celebrar els deu anys del Festival Internacional Orgue de Montserrat. Cassià M. Just, in memoriam (FIOM), però a causa de la situació excepcional creada per la pandèmia del Covid-19, s’ha decidit traslladar tot el programa previst fins a l’estiu de 2021. Per tant, des de la direcció artística del FIOM han proposat com a alternativa un cicle de concerts alternatiu titulat Festival de proximitat, protagonitzat per artistes del país, alguns amb projecció internacional, que s’han adaptat a les exigències actuals.

L’accés a la Basílica de Santa Maria per presenciar el concert serà lliure, però cal tenir en compte que la seva capacitat queda reduïda per complir amb la normativa de distància social permesa. Per tant, les persones que vulguin assistir-hi es recomana que facin una reserva de localitat a través del telèfon 93 877 77 66 o del correu-e marketing@larsa-montserrat.com.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIES-DE-L'ART-