banner-elscatala-817x88px
“Beyond Skills”, torna el curs de pintura de Golucho amb artistes xinesos

Notícies

“Beyond Skills”, torna el curs de pintura de Golucho amb artistes xinesos

bonart alcoi - 06/04/18
180x180banner-elscatala-180x180px
Del 10 al 14 d'abril de 2018, The International Arts and Culture Group (TIAC), en col·laboració amb l’estudi Casa del Pavo, organitza per segon any consecutiu un curs de pintura per a artistes xinesos a càrrec de Golucho. En aquestes jornades el pintor espanyol conversa amb els artistes xinesos sobre la profunditat expressiva del realisme contemporani i compartirà amb ells les claus del seu art.

"La personalitat que Golucho és capaç d'impregnar en els seus quadres és una cosa que a nosaltres ens fascina. Hem vingut des de la Xina perquè ens ensenyi a plasmar la nostra personalitat en la nostra obra i que els nostres quadres expressin una mica més enllà del que retraten”, diu Yutian Wang, artista participant del taller de 2017.

El curs intensiu de cinc dies s'acompanya d'una exposició col·lectiva al Cercle Industrial d’Alcoi. La mostra, en la qual s'exhibeix obra dels artistes xinesos participants al taller i obra de Golucho, s’inaugura l’11 d'abril a les 7 de la tarda i roman oberta al públic fins al 13 d'abril.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner