FCC-Segell-banner4
Noves activitats al CCCB

Notícies

Noves activitats al CCCB

bonart barcelona - 10/04/18
Nial nou-180x178220317_Verdu_Bonart-180x180
El CCCB Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, carrer Montalegre 5 de Barcelona, presenta una nova agenda d'activitats per a la setmana del 9 al 15 d'abril de 2018.

Som adults? Converses per pensar l'educació. La generositat de l'educació. Conferència de Josep Maria Esquirol. 9 d'abril a les 18.30. El preu de la entrada és de 3 €. Amb aquest cicle inicia una reflexió permanent sobre el significat i el paper de l'educació a la nostra societat, entesa, amb Hannah Arendt, com aquell moment en què decidim si estimem prou el món per assumir-ne la responsabilitat. «No ens han expulsat de cap paradís. Sempre n'hem estat fora.» Aquest fet incontestable és el punt de partida des del qual el filòsof Josep Maria Esquirol basteix la seva filosofia de la generositat, el corol·lari necessari d'una filosofia de la resistència. Quina educació ens prepara per viure a la intempèrie? Com assumir-ne la imperfecció i la fragilitat?

Xcèntric: Cinema estructural femení. Anticipació, ordenació, repetició. 12 d'abril a les 19.30. El preu de la entrada és de 4 € o 3 € reduïda. Aquest programa reuneix una sèrie de films estructurals realitzats per dones, en els quals es treballa el suport fílmic de 16 mm intercalant recursos òptics amb solucions matèriques.

Món Llibre 2018. Festival literari per a infants i joves. Els dies 14 i 15 abril. Entrada lliure. Món Llibre és una festa que apropa els infants a l'univers creatiu dels llibres i de la lectura. Coincidint amb el més literari dels mesos a la ciutat, Món Llibre es converteix any rere any en un aparador de llibres i en un punt de trobada per a joves lectors amb tallers, espectacles, performances i jocs.

The Newton Machine. Produir energia al marge. De dimarts a diumenge i festius d'11.00 a 20.00. Entrada lliure. Presentació del projecte guanyador del II Premi Internacional a la Innovació Cultural, The Newton Machine, una bateria alternativa que emmagatzema l'energia gràcies a la força de la gravetat.

Després de la fi del món, exposició sobre la crisi climática arriba als últims dies i es pot visitar fins a l'1 de maig de dimarts a diumenge d'11.00 a 20.00. Després de la fi del món és una exposició sobre el planeta del 2017, transformat irreversiblement en el planeta Antropocè després de dos segles d'intervenció de l'home en els sistemes naturals. Però també és una exposició sobre com arribarem al món de la segona meitat del segle XXI, i sobre la responsabilitat de la nostra societat envers les generacions que hi naixeran i creixeran.

A la imatge, cartell de la mostra "Després de la fi del món".

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIA-DE-L'ART[1]