FCC-Segell-banner4
«Horitzons» de Marta Descamps a l’Espai 3er Esquerra

Exposicions

«Horitzons» de Marta Descamps a l’Espai 3er Esquerra

bonart girona - 10/04/18
Baner_Esteva_Bonart_360x356180x180
El 12 d’abril a 2/4 de 8 del vespre, l’Espai 3er Esquerra de CoEspai a Girona inaugura l’exposició Horitzons de Marta Descamps, amb què comença la programació expositiva d’aquest any 2018.

El projecte de Marta Descamps s’ha gestat en el si del CoEspai, on l’artista té el seu espai de creació a Les Golfes. El projecte Horitzons té com a punt de partida les imatges de paisatges reals que l’artista ha visitat o bé ha vist en fotografies. La línia de l’horitzó és allò que marca i delimita els paisatges i l’artista fixa aquestes estructures per transformar-les en quelcom que pot ser somniat. En paraules d’en Robert Garcia “Són horitzons que participen del procés de la memòria, imatges construïdes pel record que assumeixen el paper de contenir, més enllà de la figuració, la força d’una experimentació cromàtica que ens transporta a uns altres espais que, sense negar-la, allunyen l’observador de la necessitat de cap imatge original, de cap història.”

Marta Descamps (Girona) ha desenvolupat la seva formació artística principalment a l’Escola Municipal d’Art de Girona, on ha realitzat diversos cursos de dibuix i pintura al llarg dels anys.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021