BANNER MY BESTYS 7

Exposicions

Micheline Samaey exposa a la Marsala

Micheline Samaey exposa a la Marsala

La situació d'extrema gravetat que ens ha aportat la Covid-19 no ha deixat indiferent a ningú. A la gran majoria d'artistes els ha conduït a expressar els seus sentiments i emocions a través de les seves habilitats.
Durant el confinament, l'artista belga establerta al Baix Empordà des de fa més de 25 anys, concretament a Santa Cristina d'Aro, Micheline Samaey, va dedicar part del seu temps lliure a realitzar una introspecció experimentada vers la figura humana vista des de diferents entorns. Aquest exhaustiu treball ha culminat en un conjunt d'obres pictòriques de petit i mitjà format que cada dia, fins al 31 d'agost, estaran exposades a la sala Marsala de Sant Antoni de Calonge de les 7 de la tarda a les 9 del vespre. Les pintures de Micheline Samaey evoquen la incertesa emocional que ha envaït la nostra societat a causa de la Covid-19 i la necessitat que té l'home com a ésser social que és.
L'exposició, que està formada per pintures realitzades amb tècniques com aquarel·les, acrílics i olis, comparteix certes dosis de classicisme figuratiu amb un expressionisme colorista mitjançant una paleta de colors escollits amb ofici i mestratge.
Aquesta exposició és el reflex dels beneficis que ens aporta la cultura en moments difícils.

GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180A24-Bonart-300x300-01

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90