FCC-Segell-banner4
Moncunill, Dot i Vaquer clouen la 8a edició del cicle AA del Centre ARBAR

Notícies

Moncunill, Dot i Vaquer clouen la 8a edició del cicle AA del Centre ARBAR

bonart port de la selva - 25/08/20
BanerJaumeRiba05Baner_CarlosPazos_Bonart_180x180_v2
El Centre ARBAR organitza dissabte 29 d’agost a la Vinya del Clumet la darrera jornada de la 8a edició del cicle AA  “Naturalesa no és paisatge – escenes erràtiques” amb les artistes Mariona Moncunill i Anna Dot. Així mateix, el 29 d’agost s’ha previst la 4a edició del cicle AA+AA que enguany porta per nom “Lament de tòries a la vinya” amb l’artista Laia Vaquer.

Les intervencions d’Anna Dot i de Mariona Moncunill, així com la projecció dels vídeo-documents d’ARBAR 2020 i d’edicions anteriors se segueixen mostrant al públic a Window ARBAR els divendres i els dissabtes de 18 a 21 h fins al 13 de setembre. El Window ARBAR és un nou concepte del Centre ARBAR adaptat a la situació d’aquest any, que permet visionar lliurement les intervencions des de l’exterior.

El dissabte 29 d’agost a les 20 h tindrà lloc a la Vinya del Clumet el Cicle d’Accions Artístiques a ARBAR (AA+AA), amb el títol “Lament de tòries a la vinya”. En aquesta 4a edició, la tesi de treball gira al voltant del concepte del lament, amb la intenció de desvetllar, des del relat poètic, una altra mirada del territori i de la condició de la dona. L'acció El fil d’Ariadna de Laia Vaquer es concep com un laberint, on el fil que el recorre esdevé el fonament conceptual del coneixement. El cos-cabdell lliga i uneix, al mateix temps que al final deslliga i allibera els subjectes participants de l’acció.

A la imatge, “On es la vinya?” d’Anna Dot.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura