FCC-Segell-banner4
El Museu de la Mediterránia presenta \'Les Arecàcies\' de Marta Negre

Exposicions

El Museu de la Mediterránia presenta 'Les Arecàcies' de Marta Negre

bonart torroella de montgrí - 26/08/20
Baner_CarlosPazos_Bonart_180x180_v2BanerJaumeRiba05
Del 6 de juliol fins al 14 de setembre es pot visitar l'exposició temporal de Marta Negre "Les Arecàcies" al Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí. Aquesta exposició parteix de l'encàrrec de treballar amb elements relacionats amb l'especificitat del Museu de la Mediterrània, en què Negre, els hi dóna forma a un projecte d'art contemporani amb el qual es proposa indagar al voltant de les capes de memòria que conté el mateix edifici.
L'exposició resultant "Les Arecàcies", nom amb el qual també es designa la família de les palmeres, conjuga tota una sèrie de gestos que posen de manifest totes aquestes qüestions i que exemplifiquen d'una manera molt clara el creixent interès que evidencia l'artista en les seves darreres produccions per la història i la memòria que contenen els objectes i els llocs.
Marta Negre (Santa Coloma de Farners, 1973) és doctora en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i professora agregada del Departament d'Arts Visuals i Disseny de la mateixa universitat. Tot i que en bona part dels seus treballs utilitza la fotografia, ella no es considera fotògrafa, sinó una artista que utilitza aquest mitjà combinant-lo amb d'altres.
Com a artista ha exposat en diverses galeries com la galeria Senda, Espai 292, ADN, T4, al Centre Cultural la Mercè, Bòlit Centre d'Art Contemporani de Girona...

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura