BannerFCC_Bonart

Exposicions

Abartium inaugura “Simbiosisme” i la col·lectiva contemporània

Abartium inaugura “Simbiosisme” i la col·lectiva contemporània
La-Galeria-201602-recursAA-bonart q
bonart - calldetenes - 13/04/18
Abartium Galeria d'art presenta l'exposició Simbiosisme, amb l’obra més recent de Chicote CFC (Madrid, 1963) a les sales 1 i 2. Anys després d’especialitzar-se en disseny i imatge digital l’autor crea el Simbiosisme o moviment d’Art Simbiòtic, que fusiona fotografia i pintura alhora que visió i cognició, tot això sota un entorn digital i embolicat en temàtiques noves recolzades en un peculiar estudi sociològic de l’entorn humà, sempre carregat d’un rerefons de crítica social en un intent per aconseguir “elevar a obra artística d’alt nivell pictòric la fotografia i a una excel·lent òptica fotogràfica la pintura”.

La seva fotografia de base es fruït dels nombrosos viatges en més de 80 països i és amb ella amb la que desdibuixa els límits existents entre la fotografia i la pintura posant en evidència la facultat de l’ésser humà per a resultar mer motivació constructiu i per relaxació destructiu. L’obra és profusa en textures, tonalitats cromàtiques sense límits, reflexos puntuals i subtils transparències a mig camí d’aparentar veladures.

A les sales 3 i 4 l'exposició Col·lectiva Contemporània mostra els artistes seleccionats de diverses disciplines com pintura, fotografia i escultura: Quim Abella, Alberto Bustos, Marc Coll Moll, Marta Córcoles, Érika Flantermesky, Silvia Gándara, Anabel González, Manolo Granado, Cado Manrique, Pau Pellín i Ana Solanas.

La inauguració té lloc el 15 d’abril a les 12 del migdia i comptarà amb la presència dels artistes. Les exposicions es podran visitar fins el 8 de maig.

Et poden
Interessar
...