banner-elscatala-817x88px
Mireia Cifuentes i 3mb matèria coincideixen a Eurostars Grand Marina

Exposicions

Mireia Cifuentes i 3mb matèria coincideixen a Eurostars Grand Marina

bonart barcelona - 13/04/18
Baner_HaPicasso_Bonart_360x356Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AW
Eurostars Grand Marina Hotel 5, Moll de Barcelona ​​s / n, presenta a partir del 20 d'abril l'exposició Temps de Mireia Cifuentes i 3mb matèria. La mostra ens presenta una nova forma d'entendre el temps i la seva incertesa a través de 11 obres pictòriques i 21 escultures que representen com els contrastos i equilibris interns entre origen, vida i atzar creen formes totalment noves i úniques.

Temps està composta per imatges explosives, espontànies, lluminoses i expansives que contrasten amb les sorprenents, però alhora intimistes, escultures de 3mb matèria. Antigues eines i colors primaris que es barregen per dignificar el pas de l'home per la terra; el testimoni d'una vida.

Com explica Mireia Cifuentes "Pinto com a resposta a una necessitat vital. El contacte amb els colors i la matèria li atorga bellesa, sentit i ordre al món que percebo. Persegueixo aquests moments de trobada com una cosa desconeguda però alhora íntimament familiar, en els que la intenció desapareix i la pintura es fa sola. En els últims anys, la curiositat d'experimentar amb diferents tècniques i materials m'ha portat al camp de l'abstracció. Actualment viu un procés de tornada a la figuració en la meva pintura i he notat que la manera d'abordar el treball ha canviat: abans em motivava fer una representació fidel del que veia, ara el meu desig és ser fidel a la representació del que no veig. "

L'objectiu d'3mb en cada obra és conservar l'essència de cada peça respectant l'esperit per al qual van ser creades. El resultat és un retrobament amb un món ancestral transformat en una cosa nova i actual que té com a objectiu dignificar tota una vida de treball que roman com a testimoni en cada obra que creen. Aquesta dignitat del seu origen fa que la seva història perduri en el temps i es converteixin en art.

A la imatge, obra de 3mb matèria.

Et poden
Interessar
...

BONART_BANNER-POSTECTURA-817x68