FCC-Segell-banner4

Certàmens

Més de noranta expositors internacionals a la vuitena edició d'ArtsLibris Barcelona

bonart barcelona - 15/04/18
2Banner-Bleda-y-Rosa-180x180px_v1-catBanner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AW
ArtsLibris Barcelona, Fira Internacional del Llibre d'Artista i Edició Contemporània, celebrarà la seva novena edició del 21 al 23 d'abril a l'Arts Santa Mònica.

Al llarg de les seves vuit edicions a Barcelona, la primera participació en la Feria Internacional del Libro de Guadalajara en 2017 i la tercera edició a ARCOmadrid, ArtsLibris s'ha consolidat com la principal fira a Espanya per a la difusió i comercialització del sector editorial del llibre d'artista, el fotollibre i l'edició contemporània. ArtsLibris està dirigit per Rocío Santa Cruz i compta amb l'assessorament de la comissària especialista en llibres d'artista Glòria Picazo.

El programa d’ArtsLibris Barcelona 2018 inclou la presència de més de noranta expositors internacionals, el V Simposi Internacional sobre Llibres d'Artista i Col·leccionisme, les presentacions del Speakers' Corner, així com les exposicions Biblioteques insòlites, comissariada per Glòria Picazo, i Nova York en fotollibres, comissariada per Horacio Fernández; la presentació del quart volum de la Sèrie AL i diversos tallers. A més a més, com cada any, s'hi atorgarà el Premi ArtsLibris–Fundació Banc Sabadell.

V Simposi Internacional sobre Llibres d'Artista i Col·leccionisme, moderat per Glòria Picazo, amb conferències d'Anne Thurmann-Jajes, João Fernandes, Mela Dávila i Sergio Rubira.
Dissabte 21 i diumenge 22 d'abril. Sala d'actes, Arts Santa Mònica.
Inscripcions prèvies gratuïtes:
coordinacioasm@magmacultura.net, comunicacio@artslibris.cat

Speakers' Corner, un espai dinàmic i flexible per a la discussió, la difusió i l’intercanvi dels autors, editors participants i públic en general. Alguns dels convidats són Horacio Fernández, Manuel Olveira, Manuel Segade, Natasha Christia, Annakarin Quinto, Gonzalo Elvira, Oriol Fontdevila, Ana Garcia-Pineda i Wilfredo Prieto, autor del quart volum de la Sèrie AL, Loophole.
Dissabte 21, diumenge 22 i dilluns 23 d'abril.

Tallers i activitats: durant la fira es faran diferents tallers adreçats a un públic general que no requereixen coneixements previs.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner