BannerFCC_Bonart

Notícies

Conversa entre Sito Mújica i Christian Obregón a L&B Contemporary Art

Conversa entre Sito Mújica i Christian Obregón a L&B Contemporary Art
Baner_MarDeFons_Bonart_180x180Impremta Pages - banner-180x178
bonart - barcelona - 17/04/18
Amb motiu de l'exposició Screenshot de Sito Mújica, la galeria L&B Contemporary Art, carrer Àlaba 58 de Barcelona acull una conversa entre Sito Mújica i el crític d'art Christian Obregón el 19 d'abril a les 19:00h.

Sito Mújica porta anys configurant un treball basat en la còpia sistemàtica de fotografies alienes que circulen a Internet, emprant el dibuix i l'aquarel·la de manera preciosista, per després tornar a posar-les en circulació, traduïdes a un altre llenguatge. Apassionat pels efectes cognitius i culturals de la web semàntica, Mújica ha aprofundit durant més d'una dècada en l'apropiacionisme i la revisió, elaborant meta-obres, que l'artista engloba sota la denominació copiades. La seva proposta es fonamenta en una inquietud antropològica reflexiva al voltant dels mecanismes que conformen i vehiculen la representació. L'ús social de la imatge individual, els processos mediàtics de la moda, la creació mitjançant el atzar d'algoritmes electrònics o els límits legals de l'autoria en el 2.0 es troben entre les seves temàtiques habituals.

Després d'un any d'experimentació i incursió en nous llenguatges -tant en tècnica com en suports- Sito Mújica presenta una àmplia exposició que inclou, a més de les seves recents aquarel·les, acrílics sobre cartró, fusta i tela, ceràmica i objectes.

Christian Obregón (Mèxic, 1982) és graduat en comunicació per la Universitat Nacional Autònoma de Mèxic (UNAM). Es va especialitzar en disseny de xarxes socials i associacionisme (Laboratori de Xarxes Socials i Innovació del Citilab Cornellà). Ha estat director editorial de la revista Marvi i ha publicat treballs sobe art contemporani a Grup 7 Comunicació, MVS, CNN Expansión, La Tempestad, Código06140, Art al Dia, Art Nexus, Art.Es, TV Mexiquense, Ibero 90 i .9 Spot. Viu a Barcelona, ​​on desenvolupa estratègies de màrqueting enfocades al knowledge management i a les tecnologies 2.0.

A la imatge, exposició "Screenshot" a la galeria L & B contemporary art. Foto: Alba Escuer

Et poden
Interessar
...