MG_Bonart-1280x150p

Notícies

Premi d'Adquisició Universitat Nebrija a la Creació Artística

Premi d\'Adquisició Universitat Nebrija a la Creació Artística
bonart nebrija - 20/04/18
L'Universitat Nebrija celebra la segona edició del Premi d'Adquisició a la Creació Artística.

Conformen el jurat Cristina Anglada (comissària independent), Borja Baselga (Fundació Santander), Mun Jung-Chang (Ivorypress), Elisa Hernando (Art Global), Enrique Radigales (artista).

Opten al Premi: Irene Cantero, Fito Conesa, Mario Espígol, Núria Güell, Jimena Kato, Nacho Martín Silva, Andrés Pachón, Paula Rubio Infante. Els vuit artistes preseleccionats formen part de l'exposició del Màster en Mercat de l'Art de la Universitat Nebrija, "Estat Liminal".

L'obra guanyadora serà premiada amb 2.800 € i passarà a formar part de la Col·lecció Nebrija d'Art Contemporani.

El Premi d'Adquisició en Reconeixement a la Creació Artística contribueix a la dinamització en el sector artístic i implanta les bones pràctiques en els projectes culturals que genera la seva Màster en Mercat del art i Gestió d'Empreses Relacionades.

La decisió final recau en un jurat format pels especialistes en art actual Cristina Anglada (comissària independent), Borja Baselga (director de Fundació Santander), Mun-Jung Chang (coordinadora de Ivorypress), Elisa Hernando (directora d'Art Global), Enrique Radigales (artista - Premi Nebrija 2017).

El Premi d'Adquisició a la Creació Artística és una convocatòria tancada i lligada al projecte expositiu "Estat Liminal", que realitza el Màster en Mercat de l'Art i el comissariat ha estat realitzat per un grup d'alumnes i alumnes sota la direcció general d'Andrea Pacheco (comissària independent) i la coordinació acadèmica de Carlos Delgado (comissari i crític d'art).

La decisió del Jurat es donarà a conèixer durant la inauguració del l'exposició "Estat Liminal", que tindrà lloc al Centre Cultural Galileu de Madrid el 10 de maig de 2018.

Organitza: Màster en Mercat de l'Art i Gestió d'Empreses Relacionades. Universitat Nebrija.

A la imatge, Irene Cantero, "Be You Still", 2016-2018. Performance-registre en vídeo.
180x180CATImpremta Pages - banner-180x178

Et poden
Interessar
...