22 maig 2013
Notícies Barcelona

Joves artistes converteixen la nau de La Verneda en centre d’art efímer

bonart

Més d’una vintena de joves artistes vinculats a l’Escola Massana converteixen una nau industrial del barri de La Verneda de Barcelona en un centre d’art efímer. Del 30 de maig al 2 de juny, una nau industrial en desús que havia estat durant anys la Impremta Romero Industria Gráfica, al carrer de Mare de Déu de Montserrat 53-59, es convertirà en un espai d’intercanvi cultural, en el qual s’hi organitzaran conferències, debats, workshops, concerts i sessions de cinema i poesia.

Placa Turca-Barcelona Polígon de Creació, iniciativa creada al setembre del 2012, vol ser una plataforma de difusió dels projectes dels joves artistes. Per això, han creat un espai expositiu autogestionat, autocomissariat i de caràcter efímer, que serà alhora un espai viu de diàleg per on passaran creadors com ara la fotògrafa Blanca Viñas, els col·lectius de curtmetratges Venga Monjas, la guionista del programa ‘Bestiari Il·lustrat’ Txell Bonet, el periodista Miqui Otero, els col·lectius d’il·lustració Trop¡el i Labaratorium Snacks, el grup Tcteamwork dirigit per l’artista Tom Carr o els artistes Pep Dardanypa i Jordi Mitjà, entre d’altres. A més, se celebrarà un petit cicle de concerts de bandes emergents a càrrec de la revista digital Shook Down.

Etiquetes: · ·

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Subscripció edició en paper

50 € i l'edició digital gratuïta
4 números a l'any

SUBSCRIU-TE

Subscripció edició digital

Rep la revista digital des de 25 €
4 números a l'any

SUBSCRIU-TE
agenda
d’exposicions
catalunya, catalunya nord,
illes balears, país valencià,
andorra i aragó
bonart revista bonart actualitat bonart gestora bonart agenda
a dalt
Política de privacitat   Política de cookies