15 agost 2012
Exposicions Barcelona

Hannah Collins i Ferran Adrià a la Fundació Suñol

bonart

El festí fràgil de Hannah Collins (Londres, 1956) exhibeix 250 fotografies que ens endinsen en la procedència, el tractament i la degustació de 30 ingredients culinaris utilitzats pel cuiner Ferran Adrià.

L’exposició, que es pot visitar fins a l’1 de setembre del 2012 a la Fundació Suñol de Barcelona, aplega els retrats fets per Collins de les anemones gaditanes, el kuzu japonès, la mel d’abelles nòmades cultivada a Itàlia, entre altres matèries primeres, per reflectir el procés de producció de 35 plats del recoegut xef català. Memòria i entorn són les claus per apreciar les creacions d’aquest xef, tal com s’aprecia en les imatges resultants del viatge culinari de Collins.

Les fotografies revelen el lloc d’origen, el procés de transformació i la preparació en cuina de cada un dels ingredients, la major part dels quals són produïts en el si de petites empreses familiars.

A la imatge, “Les algues” d’Hannah Collins.

Etiquetes: · ·

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Subscripció edició en paper

50 € i l'edició digital gratuïta
4 números a l'any

SUBSCRIU-TE

Subscripció edició digital

Rep la revista digital des de 25 €
4 números a l'any

SUBSCRIU-TE
agenda
d’exposicions
catalunya, catalunya nord,
illes balears, país valencià,
andorra i aragó
bonart revista bonart actualitat bonart gestora bonart agenda
a dalt

c_Riera d'Oix, 12_17003 Girona_ 034 972 21 84 38 / 677 51 82 96

Política de privacitat   Política de cookies